سفر مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه به کابل | آب و مهاجران محور گفت‌و‌گو‌ها فوتسالیست افغانستانی بهترین بازیکن جام رمضان فوتسال مشهد شد تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و یمن برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در تورنمنت مراکش قیمت افغانی به تومان و دلار (پنجشنبه، ۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی
سرخط خبرها

سازمان ملل: بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند | ۴۸ درصد جمعیت زیر خط فقر زندگی می‌کنند

  • کد خبر: ۲۴۳۱۰۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰
سازمان ملل: بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند | ۴۸ درصد جمعیت زیر خط فقر زندگی می‌کنند
دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد می‌گوید که بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند و ۴۸ درصد جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) می‌گوید که بارش باران‌های اخیر در چندین ولایت افغانستان به ویژه غرب این کشور ویرانی برجای گذاشته است.

اوچا روز یکشنبه ۱۴ مرداد در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که در حال حاضر ۱۲.۴ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند.

در گزارش اوچا آمده است که ۲۳.۷ میلیون نفر در افغانستان به کمک نیاز دارند و ۴۸ درصد از جمعیت افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

این نهاد سازمان ملل می‌گوید که در چنین شرایطی، اخراج مهاجران افغان از ایران و پاکستان بحران غذایی در افغانستان را افزایش داده است.

این درحالی است که پیش از این برنامه جهانی غذا گفته بود که در پیش‌برد فعالیت‌هایش در افغانستان با «بحران گسترده بودجه» مواجه است.

این سازمان ادعا کرده است که برای پیش‌برد فعالیت‌هایش در ۶ ماه آینده، به ۶۰۰ میلیون دلار نیاز دارد.

برنامه جهانی غذا همچنین گفته است که در حال حاضر و به طور «ماهانه» به ۱۲۵هزار آسیب‌دیده از سیلاب‌ها بسته‌های موادغذایی توزیع می‌کند.

این سازمان همچنین گفته است که این کمک‌ها بیش‌تر در ولایت‌های بغلان، فاریاب، غور، کنر، لغمان و ننگرھار توزیع می‌شوند، ولایت‌های که بیش‌ترین آسیب را از سیل‌های اخیر دیده‌اند.

این در حالی است که شماری از شهروندان این ولایت‌ها پیش از این گفتند که سیلاب‌های اخیر همه داروندار شان را نابود کرده است و حتی چیزی برای خوردن ندارند.

برنامه جهانی غذا در ادامه تاکید کرده است که برای این‌که خانواده‌های آسیب‌دیده به حالت عادی برگردند و سر پای خود بایستند، به سرمایه‌گذاری‌های درازمدت نیاز است.

گفتنی است که وقوع سیل در سه ماه گذشته در چندین ولایت افغانستان علاوه بر تلفات جانی خسارت مالی بسیار زیادی به شهروندان افغانستان وارد کرده است.

پیش از این دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده بود که افزایش نیازمندی‌ها و کمبود بودجه برای کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان نگران کننده است.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) در گزارشی اظهار داشت تا اواسط ژانویه سال جاری میلادی برای طرح «نیازمندی‌های بشری و پاسخ‌گویی» تنها حدود ۲۰ درصد بودجه درخواستی یعنی حدود ۶۱۵.۷ میلیون دلار تامین شده است.

این گزارش می‌افزاید: در حال حاضر برای پاسخ به نیازمندی‌های بشردوستانه در افغانستان با کمبود ۲.۴۵ میلیارد دلاری بودجه مواجه هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->